Nova vest
Tenis

Nedelja, 13.02.2011.

12:53

Hantuhova osvojila Pataju

Slovačka teniserka Danijela Hantuhova osvojila je WTA turnir na Tajlandu, u Pataji koji je igran za nagradni fond od 220.000 dolara.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U borbi za titulu Hantuhova je kao četvrti nosilac bila uspešnija od italijanske teniserke Sare Erani rezultatom 6:0, 6:2.

Erani je pružila slab otpor nekadašnjoj polufinalistkinji Australijen opena, a da će Slovakinja osvojiti titulu bilo je jasno od starta meča koji je dikturala solidnim servisom i moćnim udarcima.

Za razliku od duela u polufinalu sa dvostrukom šampionkom Verom Zvonarjovom, Hantugova je “pregazila” Italijanku u prvom setu ne dozvolivši joj kasnije da stane na noge.

Erani je pružila blag otpor početkom drugog dela igra, ali je Hantuhova brzo povratila dominaciju i osvojila turnir bez izgubljrnog seta.

“Koncentrisala sam se na svoju igru, poen za poen, ništa nisam prepuštala. Samo sam se trudila da završim posao, a bila sam ‘gladna’ za novom titulom”, istakla je Hantuhova.

“Pokazala sam da mogu biti fokusirana, a fizički i mentalno snažna. Kada najmanje očekujete, tada se dogode dobre stvari, a tako je bilo ove nedelje sa mnom”, rekla je Slovakinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu